Poznata Svetlana Ceca Ražnatović u julu i u augustu će da ima nekih 10 koncerata pa kada se uzme u obzir da joj honorar iznosi trideset hiljada eura, što govori da će Ceca da zaradi čak 300 hiljada eura za dva mjeseca, a ona je prethodnih dana imala nastupe u Ljuboviji.

Ona je tu pjevala pred nekoliko hiljada ljudi na otvorenom i to kada je bio najveći pljusak, pa je poslije samo par dana pjevala u Budvi u jednoj diskoteci, pa će Ceca do kraja mjeseca imati još jednu tezgu u Vrnjačkoj banji na stadionu, dok će u augustu da ima još čak sedam koncerata u Jugovu, Svrljigu, Sokobanju, dva puta Makedonija, Leskovac, te će da ponovo gostuje u Crnoj Gori.

Ceca će za čak tih deset nastupa da zaradi 300 hiljada eura, što je zaista rekord kada se radi o ljetnim domaćim turnejama. Isto tako je jedno od neplaniranih slavlja gdje je pjevala Ceca bilo u čast Novaka i njegove supruge Jelene Đoković kada je on osvojio titulu na turniru.

Izvor koji je blizak pjevačici je rekao da ona ima navodno dosta pozitva i ponuda za saradnju i za naredni period, ali da ona neće ništa još dogovarati termine od septembra jer se ne zna kakva će situacija da bude zbog korone, dok je prije par dana rekla za medije da se ona prehladila poslije koncerta u Ljuboviji jer je čitavo vrijeme padala kiša dok je pjevala, a da je problem bio to što je bila udaljena nekih dvadeset minuta od mjesta gdje je boravila pa se nije mogla presvući.