Nekada veoma popularna pjevačica Andrijana Anči Dabetić vratila se na estradnu scenu nakon višegodišnje pauze. Ona je u nekoliko razgovora s anovinarima najavila neke svoje nove pjesme, a ispjela je i da zaintrigira javnost sa pričom o plastičnim operacijama, o svojoj vezi sa gazda Jezdom, bankarom koji je oštetio građane Srbije za desetine miliona maraka, ali je otkrila i neke detalje o svome emotivnom životu.

Ona je devedesetih godina bila misica i pjevačica te se tada dosta pričalo kako je bila zavela italijanskog fudbalera Paola Maldinija: “Tako bih voljela da je to tačno, ali nije. On je jedan od najljepših fudbalera. Zabuna je nastala jer sam u to vreme često bila u Milanu i išla na utakmice. Moj tadašnji dečko je ličio na Maldinija. Neki novinar je pozvao i rekao da sam viđena na stadionu, da ne prijavljujem ko mi je dečko i tako je ta priča otišla. A ja sam Paola vidjela na utakmicama i jednom u diskoteci”, rekla je pjevačica za srpske medije.

Ipak, iako nije bila u vezi sa Maldinijem, bila je sa nekim drugim fudbalerima: “Prije Siniše Mihajlovića sam se dugo zabavljala sa Vladanom Lukićem. Sa Sinišom je bilo zanimljivo, bio je na mom rođendanu, otvarao šampanjac. To je kratko trajalo. Nismo imali vremena za nas. Te godine sam osvojila tituli miss i pjevala sam. Od sedam dana šest sam radila. On je živio u Đenovi. Imao je pauzu u prvenstvu, ali sam ja imala ugovorene nastupe tokom čitave sezone. Također, nisam htjela da budem samo djevojka nekog fudbalera. Vidjeli smo se poslije toga, možda jednom, dva puta na nekim dešavanjima”.

Ostatak pročitajte OVDJE

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here