Možda ste primijetili da su svi nervozni jer moraju nekamo ići ili tek ustaju, mora se ići na poosao, tako da je doza nervoze još veća. Postoje ljudi koji ujutro uopće ne vole, dok se neki raduju tome. Ponekad ujutro mogu početi stvarno loše, a ponekad čak i mirno.Ova se situacija pretvorila iz mirnog jutra u jednu veliku prepirku. Njegovo jutro nije se dobro završilo, ali u svemu je bila jedna sreća. Sa sobom je imao posebnu ženu, što mu je jako dobro prošlo. Odlučio je sa svima podijeliti svoju priču koja je smatrala simpatičnom. Tako je njegova priča dospjela u cijeli svijet, a mi smo je odlučili podijeliti s vama.

Njegova je priča glasila nekako ovako:

Ujutro sam išao na posao, što je bilo sasvim uobičajeno, baš kao što sam to radio svaki dan sa svojom ženom. Vozili smo se sasvim normalno, sve dok odjednom netko nije izašao iza nas. Počeo nam je toliko trubiti i nije prestajao, što nas je prvo iznenadilo. U tom smo trenutku mislili da se nešto dogodilo. Odmaknuli smo se da provjerimo o čemu se zapravo radi.Tada je taj auto došao do nas. Vidjeli smo da taj automobil vozi žena, a ona spusti prozor i počne tako glasno galamiti, a mi nismo imali pojma zašto to radi. Svemu sam se nasmiješila, a kad sam je pokušala nagovoriti na nešto, tada je moja žena intervenirala. Moja je žena rekla: “Šteta što nemate muškarca poput ovog pored mene koji bi vas zadovoljio jer ne biste bili tako nervozni trenutno.”

Nakon što joj je rekao, još više se nervirala i ostala bez riječi. Nas dvoje smo se pogledali i nasmiješili se, a oboje smo tada nastavili svojim putem.

Preporuke