Vojin Ražnatović opet ispljuvao braću i sestre i natako Cecu na onu stvar: NIje stao, spomenuo i ovo: Srbija se zgrozila - Lifesytledom

Vojin Ražnatović opet ispljuvao braću i sestre i natako Cecu na onu stvar: NIje stao, spomenuo i ovo: Srbija se zgrozila

Nije prošlo nekoliko dana otkako se sin Cece Ražnatović oženio Bogdanom Rodićem. odnos Arkanove djece koji je imao ne samo sa Cecom, već i s drugim ženama i koju je Arkan svima priznao. Dakle, nakon dugog razdoblja šutnje na društvenim mrežama, nakon vjenčanja, Vojin Ražnatović, sin Željka Ražnatovića Arkana, imao je što reći na temu da će njegova polusestra Sofija, koja živi u Belgiji, napisati knjigu o njihovom ocu Arkanu, pa kao odgovor povrh toga na društvenim mrežama objavljen je sljedeći sadržaj:


Poznato je da Vojin nikada nije uspio uspostaviti nikakav normalan kontakt i vezu s Cecom, kao ni sa svojom djecom, a Cecu je znao i često kriviti da je ona uzela sve što je pripadalo njegovom ocu za sebe i ne daje ništa svojoj drugoj djeci i što im pripada, a čini se da se na terenu gotovo ništa nije promijenilo i da Vojin nastavlja tamo gdje je stao nakon nekog vremena šutnje, tj. nastavlja s vapajima Cece i njezine djece koje je primila s Arkanom.

Kako se osjećate u ovoj situaciji? Na čijoj biste strani bili, recite nam odmah jer nas to jako zanima. Kakvo je vaše mišljenje o ovakvom odnosu sina i maćehe?

Categories: Najnovije

Leave A Reply