Kada je u pitanju današnje vrijeme nije nam nepoznato to da vrlo često u posljednje vrijeme imamo slučajeve gdje mlađe djevojke stupaju u brak ili vezu sa starijim muškarcima, koji su stariji od njih, i jednostavno vole tu sigurnost koju  im on pruža.

Veliki broj ljudi je uvjereno da kada čuju neku vijest da je mlađa djevojka u vezi ili braku sa nekim starijim muškarcem da se iza svega toga krije koristi i želja za novcem i da su uglavnom takve žene sponzoruše i da one nisu u vezi sa takvim muškarcem zbog ljubavi, ali ako ćemo priznati i to može da se desi.

 


Neke žene vole da imaju pored sebe muškarca koji je ostvaren i koji je zrela ličnost i koji je stavrno u životu prošao sve i svašta i sada je napokon spreman da se skrasi pored jedne žene.

Nekada se može sa starijm muškarcima mnogo bolje i kvalitetnije pričati i imati mnogo bolji odnos nego što je to slučaj sa mlađim muškarcima.
Upravo iz takvih razloga u brak su ušli Voja Brajović, koji je jedan do naših legendardnih glumaca i njegova žena Milica Mihajlović koja je isto tako glumica i koja je vjerovali ili ne od njega mlađa 23 godine.

On je jedan od velikana sprskog pozorišta, ali isto tako i malih ekrana, a svaku svoju titulu on sa ponosom nosi, a kako se čini da je i sada jako sretan sa svojom ženom sa kojom ima i sina Relju koji je isto tako krenuo njihovim stopama.

Kako vi ovo komentarišete?

Preporuke