Voditeljka je osjetila da je nešto dodiruje ispod stola: Pod hitno prekinula program zbog OVOGA - Lifesytledom

Voditeljka je osjetila da je nešto dodiruje ispod stola: Pod hitno prekinula program zbog OVOGA

Prenosi uživo se ne mogu prilagoditi, pa su često neobične situacije dese tu i tamo sa vremena na vrijeme. Sve što se snima i emitira uživo prepričava se mjesecima kasnije ako dođe do pogreške ili neugodne situacije, a svjedoci smo da se to događa. Možemo reći da su ove neobične situacije obično smiješne i komične, ali postoje i one u kojima se voditelji vrlo dobro mogu omamiti i osramotiti. Slična se situacija dogodila i ovom prezentatoru, mada kad vidite što je to, složit ćete se da je ovo jedna od najrjeđih situacija, koja je ikad viđena na nekoj televiziji.

Nije pala sa stolice ili se smijala, ali usred emisije došao je gost koji nije bio pozvan i nitko nije očekivao. Ilona Linarte, koja vodi vijesti na ruskom kanalu po imenu Mir 24, našla se u sljedećoj situaciji: Dok je čitala vijest, osjetila je da je nešto dodiruje po nogama, a to je bio pas, evo, na sljedećoj fotki se to najbolje može vidjeti i primjetiti.

Do sada smo imali sjajne prilike čitati o mnogim djevojkama na portalima koje su stekle popularnost upravo zbog svog izgleda. Na temelju svog izgleda skenirali su veliku lavinu pažnje za sebe i postali poznati.

Ova argentinska voditeljica imena Maria Sol postala je izuzetno popularna u vrlo kratkom razdoblju. Svima je važno da vas kamera voli i da lijepo fotografirate dok trčite emisije, ali svojim je tijelom uspjela zamagliti misli mnogih muškaraca, čak ni žene nisu skrivale svoje oduševljenje kada je u pitanju njezino tijelo. Osim svog tijela, ona je i prekrasna djevojka, imat ćete sjajnu priliku vidjeti kako izgleda u nastavku.

Categories: Zanimljivosti

Leave A Reply