Danas jedna tema koja je itekako zastupljena u cijelom društvu oko nas. Naime, kad su u braku, mladi se, suočavaju se sa stresnim promjenama životnog stila, posebno zbog potrebe da žive u zajednici prema drugačijim pravilima nego prije, dok još žive samohrani život, tako da je ta promjena i više nego nagla i velika po samu zajednicu, to jeste dvoje koje stupe u bračne odnose. Čudna priča o tek oženjenom paru šokirala je sve.“Dušo, sada smo u braku, tako da je vrijeme da razgovaramo o pravilima u našoj obitelji. Nemojmo se raspravljati bez veze, želim staviti tačku na I, ima da me slušaš sve što ja kažem i zapovijedim”: Imam samo tri pravila”, počeo je suprug bez oklijevanja.

“Glavno pravilo: svaki četvrtak igram nogomet sa svojim prijateljima. Kiša, snijeg, oluja – bilo što – sve je isto, idem na nogomet. Shvaćaš li me?”, Rekao je.

“Naravno”, odgovorila je žena. “Dobro. Drugo pravilo: Svakog petka odlazim u BAR sa svojim prijateljima. I to je u redu?” “Da, naravno.”“I treće pravilo: loše vrijeme, potres, rođendan vaše majke – bez obzira na događaj – svake subote sam na RIBI. Je li to jasno?” “Naravno”, odgovori žena.“Samo to? Ne želite više ništa reći? Možda se žalite? Ili možda imate svoja pravila?”

“Ne, sve je u redu. Što se tiče pravila – imam samo jedno. Svake večeri u 10 sati imam ** s. Je li moj muž kod kuće ili ne, apsolutno me nije briga – vrijeme je za mene – SE * S! “, Bila je bistra žena.

Preporuke