Poznata pjevačica Jelena Karleuša i njen suprug bivši fudbaler Duško Tošić su za medije i javnost jedan od intrigantnijih parova u Srbiji, ali i u regiji. Za to je ipak najviše zaslužna Jelena koja ne nosi bez razloga nadimak ”mala od skandala”, i koja je svako malo dijelom nekih afera, skandala, svađa, prepucavanja sa poznatim ili nepoznatim osobama, ali isto tako često podiže prašinu sa svojim provokativnim fotografijama i snimkama na društvenim mrežama. Cijele ove godine je posebno u fokusu njihov brak, koji je, po mnogo čemu, čini se došao do svoga kraja. Jelena je prije nekoliko mjeseci bila objavila na društvenim mrežama kako su ona i Duško odlučili da se sporazumno razvedu, jer Duško više ne osjeća kao da je dio porodice, ali sve do danas nije poznato da li su se njih dvoje zvanično razveli ili ne.

Ono što se u nekoliko navrata pisalo je to da njih dvoje i dalje žive pod istim krovom, ali čini se da vode potpuno odvojene živote. tako je Duško ovih dana objavio kako se nalazi u Monte Karlu, gdje je Crvena Zvezda imala svoju utakmicu Eurolige, te je išao tamo da ih podrži sa tribina, dok je Jelena ostala u Beogradu.

I Jelena ima svojih poslovnih obaveza, te se spremala za pojavljivanje na nekim žurkama, zbog kojih je tražila pravu odjevnu kombinaciju sa kojom će skrenuti pažnju na sebe. ipak, istina je da su njih dvoje jako malo vremena provodili zajedno i dok su bili u braku, zbog svojih obaveza i stalnog odvajanja zbog Duškovog fudbalskog angažmana, tako da njima razdvojenost nije nikada predstavljala neki problem

 

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here