Milica Pavlović u ovome trenutku sigurno spada među popularnije i traženije mlađe pjevačice na estradi, a koja je posebno popularna zbog svoga atraktivnog izgleda. Ona je svoju karijeru započela u Zvezdama Granda, te nakon toga njena karijera samo napreduje, a mnogima je ostala u pamćenju i velika hemija koja se pojavila između nje i glumca Miloša Timotijevića, dok su snimali seriju ”Pjevačica”. Njihovo spajanje u seriji je bio odličan potez, pa su za veoma kratko vrijeme njih dvoje mnogima postali omiljeni par, te se stvorila i motivacija za rad na nekim drugim projektima.

Tako se i Milica u razgovoru sa novinarima dotakla ove serije, te je rekla sljedeće:”  Serija „Pjevačica“ bila je zaista veliki projekat, snimao se nekoliko mjeseci, pa smo Miloš i ja imali brojne zajedničke scene, budući da smo glumili ljubavni par i da se čitav zaplet okreće oko našeg odnosa. Prije snimanja serije nismo se poznavali, ali česti susreti su učinili da se dovoljno upoznamo. Volim momente koje smo proveli zajedno, uvijek nešto novo naučim.”

Na sve to se nadovezao i sam Miloš koji je otkrio ove stvari:” Kao što je Milica već rekla, nas dvoje smo imali zaista mnogo zajedničkih scena, pa je bilo neminovno da dosta vremena provedemo zajedno i da se bolje upoznamo. S obzirom na to da smo oboje profesionalci i promociju same serije smo shvatili veoma ozbiljno, odlično funkcionišemo kao tandem. Poklopile su nam se energije, a očigledno i da publika voli da nas vidi zajedno.”– U svakom slučaju, njihovi fanovi jedva čekaju da ih vide u nekim novim projektima zajedno.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here