Sinoć su Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola imali najintenzivniji sukob do sada, nadmašivši sve scene koje su snimili pred kamerama “Zadruge 3”. Svi oni koji su prtili program, imli su šta i da vide. Konkretno, stvari su eskalirale kada je Miljana napala Zolu jer je, prema njezinim riječima, “vodio ljubav i lagao je”.

Kako su oboje bili pod vidljivim utjecajem pića, pala su s kreveta na pod, a Kulićka je počela udarati i tući Čolika čim je stigao, dok joj je uzvratio udarcima po cijelom tijelu. Prestani! Šarlatane jedan! Ne udaraj me u stomak! Zbog tebe sam otišl na keritaže! Jesam li zaslužio da me ovako pobijede! Rekla je Nišlijka, dok joj je bivši emotivni partner stalno govorio da će se “udarati sve jače i jače”.

Sekjuriti ih je na kraju uspio razdvojiti, ali ne i zaustaviti svađu u kojoj se Miljana zaklela na Zolinu majku i nazvala je suprugom.  Otac vas udara u glavu, pa se ispričava. Svjedočio sam tome. To je samo mali dio onoga što znam – odgovorio je Čolić podrugljivim tonom, inzistirajući da se njezina majka bavi najstarijim zanatom i da je za svoje usluge plaćala 20 eura.

“Želim tvoju mamu kad izađemo, jesi li svjestan toga?” Da sam ti jebač, odvratno “, rekao je Milan. “Izbaci je napolje, dok sam ja ovdje, da joj ne bi došla glave”, rekla je Miljana.

 

Preporuke