U jako velikom broju emisija koje postoje na televiziji širom svijeta, sasvim je logično da postoje i one u kojem ljudi testiraju koliko boli. Kings of Pain dvojac je avanturista koji dopuštaju da se razne životinje ujede i izbodu, a nakon vrištanja od bolova podijele s publikom kako su se osjećali u tim jako neugodnim trenutcima.Ovoga puta odlučili su isprobati koliko je bolan ugriz dva metra dugog pitona. Australski Adam Torn, jedan od voditelja emisije, vrisnuo je od bola dok su mu se zmija obavijala oko same ruke. Kako bi spriječio eskalaciju situacije, nosio je masku za lice i štit na licu i preponama. Dok je urlao, njegov kolega Rob Aleva pokušao je izvući zmiju sa njega.

Na kraju je uspio, a njegov je kolega ostao s ogromnom ranom na ruci, koju je trebao zašiti. Također je nastradao i sam Rob, kojeg je u povlačenju ugrizla i zmija.

“Kings of Pain” je skriptirana emisija na History Channel-u gdje biolog Adam i trimer životinja Rob putuju svijetom istražujući ujede i ubode. Za mjerenje boli razvili su ljestvicu od 30 stupnjeva i dali konačnu ocjenu na temelju intenziteta ugriza, trajanja i štete koju je nanio.

Cilj im je naučiti gledatelje koje životinje treba izbjegavati, i koje treba držati što dalje od sebe.

Preporuke