Svjesni smo da je razvoj interneta i društvenih mreža u svijetu došlo do toga da ljudi kreenuli masovno da dijele svakakve stvari, pa tu možemo da vidimo razne slike, video snimke i tako dalje.

Jednu od takvih stvari vam donosimo u današnjem nastavku, a riječ je o nečemu što su dvojica Nijemaca pronašli duboko u šumi.

Oni su se jednog popodneva zaputili u prirodu u jednu šetnju po prirodi a njihova glavna zanimacija jeste ispitvanje i istraživanje šumskih prostranstava.

Naime, nisu mogli ni slutiti šta bi oni mogli da pronađu, a sred šume su zatekli dvije cijevi kako vire iz zemlje.

Kako su pokušali da shvate o čemu se radi, oni su krenuli da istražuju okolinu, a onda su pronašli i jedan ulaz koji je vodio u podzemlje.

I laik bi mogao da zaključi i o čemu se radi i da se radi o nečemu jako starom, a oni kao pravi istraživači krenuli su da istražuju pa su prvo sišli niz neke stepenice, gdje su prošli kroz jedan veoma dugi hoidinik i a kako su oni mogli pretpostaviti bila je riječ o jednom nacističkom bunkeru iz II Svjetskog rata.

Ovi hodnici koji su obasjani njihovim blicevima se i ne čine toliko strašnim, a zamislite sada kako je ovdje kada nema svjetla.

Prema grafitima po zidovima bi se moglo zaključiti kako oni nisu prvi koji su pronašli taj bunker

Ono što je  začuđujuće u svmeu ovome jeste da su dijelovi ovog bunkera u jako dobrom stanju sa obzirom da je prošlo toliko godina, a sada posatvljamo pitanje da li biste se vi smjeli zaputiti u istraživanje ovog lavirinta? Pišite na vaše mišljenje?

Preporuke