Vjerovatno ste svi vidjeli i čuli onu vijest koja je bila aktuelna nekoliko dana narednih semdica, a to je da su otkaze na Prvoj TV dobili Jovana Joksimović i Srđan Predojević.
O njima dvoma pisali smo stvarno dovoljno tekstova i o pravim razlozima njihovog otkaza.

Ono što je sigurno Jovana Joksimović je postala popularna tako što je u prošlih 15 godina vodila jutarnje programe na raznim televizijima, a sve je krenulo od toga kada je počela raditi na državnoj televiziji, na kojoj je provela 5 godina.

Mnogi su se iznenadili kada je ona nakon tog angažmana prešla da radi na PINK, a onda nikada nije došlo do zvaničnog obrazloženja zbog čega je Jovana napustila RTS, ali se nagađalo da je to došlo zbog nekakvog spora između Željka Joksimovića i te televzijie,

 

Kako god okrenemo njoj na Pinku je bilo mnogo bolje nego an prethodnoj televiziji, ali oičigledno on joj nije bilo dobro kao što je to bilo na Prva Tv.

Koliko joj je bilo dobro na Prva Tv govori i podatak da su njih dvoje imali platu od po 10.000 evra. Kako su nih dvoje napustili Prva Tv krenula su nagađanja o tome gdje bismo ih mogli vidjeti, a neki navode kako bi moglo da bude i RTS.

Povodom toga se ogalsila i Olivera Kovačević, urednica zabavnog programa te rekla kako su Jovani vrata uvijek otvorena i da bi ona voljela da je smjesti negdje u zabavni program.

Ono što bi Jovana trebala znati jeste da plata na komercijalnoj televziji nije ni približno ista kao na javnoj i da su plate na javnim servisima regulisani pravilnicima, što odmah povlači na tu činjenicu da se Jovana neće ni vratiti da radi za manju platu.

Ono čega se dotakla i Olivera jeste i početka svoje karijere,a to je da su joj nudili blanko ček iz Velikog brata da ona upiše koliki honorar želi, ali ona nije pristala na takvo nešto jer je smatrala kako joj to ne bi donijelo ništa.

Koji je vaš komentar na ovo?

Preporuke