Željko Mitrović je veoma vezan za svoju decu. Njegov sin je pre nekoliko godina pregazio devojku u Beogradu. Iako je mogao biti suočen sa mnogo strožom kaznom, Željko je uspio da ga pusti na slobodu nakon samo 8 mjeseci sa protezom za nogu. To ga je učinilo veoma moćnim u Srbiji, iako nisu svi bili zadovoljni njegovim postupcima.

I nakon što mu se sin oženio i odselio, starac je svu ljubav prenio na ćerku Kristinu. Nedavno je bila u vezi sa ruskim milijarderom Ilijom, a provodili su dosta vremena zajedno. Ilija je čak sa Željkom došao u Pariz i činilo se da je svadba pred vratima, ali je Ilija iznenada prekinuo pred Novu godinu.

Kristina teško prebrodi nedavni raskid, a neke od njenih objava na Instagramu pokazuju koliko joj je sve teško. Ipak, život mora da ide dalje, a danas se podsećamo na njenu vezu sa srpskim pevačem Igorom Lazarevićem. Međutim, par nikada nije izašao u javnost sa svojom vezom iz razloga koji su poznati samo Igoru.

Ona je tada radila na Pinku dečiju emisiju, a on je bio učesnik Pinkovih zvezdica, i ljubav se jednostavno desila. Objavljivali su jako veliki broj fotki na instagramu, koje su skupila jako puno lajkova, međutim, sve je to sada prošlost:”Trenutno nisam u vezi sa ćerkom Željka Mitrovića, Kristinom. Ne bih da pričam na tu temu i svoju privatnost čuvam samo za sebe – rekao je za medije Igor, nedugo posle raskida 2018. godine.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here