Estradni svijet je prepun prevara , kontroverzi i raznih šema koje se oodvijaju u neznanju partnera. A osim toga upravo skandali su ono što drži pažnju , diže prašinu i skreće poglede upravo prema onim koji su napravili nešto ili kojima je nešto učinjeno. Pa uzmite samo u obzir brojne svađe dugogodišnje koje su prerasle čak i u sduske parnice , poput one između Cece i Jelene Karleuše i jedna i druga dobijaju publicitet upravo za račun vlastitih neslaganja i jer su se stvari digne na jedan poprilično visok nivo.

Međutim zasebna sfera su bračne prevar u svijetu šoubiza , to je jedna nerjetko načeta tema i veoma često se polemiše o brojnim pjevačima i pjevačicama koji besramno varaju svoje partnere skoro pa na svakom nastupu, ii to se već više  ne krije, pa je upravo iz tog razloga veliki broj prekinutih veza , razvoda i razorenih brakova , gdje nije bilo više moguće održati mir i povjerenje koji s neophodni za jedan iole normalan i plodan brak.

 

Danas govorim o Topalku i negovoj odabranici Vesni , sa kojom ima i kćerku. Topalko je danas već jedan formiran pjevač i stabilno ime na estradi , a svoj je put počeo gradti od njegovog prvog nastupa na Zvezdama Granda koji je bio prije nekih 15 godina. Topalko je svojim specifičnim glasom i cjelokupnim nastupom osvojio srca publike i vrlo brzo se probo na zvjezdano nebo. Iako u poslu i karijeri itekako ima sreće , u ljubavi je baš i nema , nažalost to se pokazalo kroz godine koje su prošle. Ne tako davno u jendom je intervjuu ispričao kako je tekla situacija između njega i njegove sadašnje supruge Vesne , anime na početku njihove veze ona je bila prateći vokal u njegovom bendu, i tada ga je prevarila sa bubnjarem , a zapravo je bila u paralelnoj vezi sa njim i basistom , kako se to sve uspijevalo sakriti to nikome nije jasno. Ali se ona na kraju odlučila za Topalka , iako kontroverzan brak , iamj kćerku koja gradi svoju sopstvenu karijeru na društvenim mrežama , a može se reći da je u izgledu povukla na majku , koja je rasna ljepotica , to joj se mora priznati.