U današnjem članku ćemo da pričamo o jednom od najsretnijih činova i dana koji se mogu desiti nekom paru, a to je naravno svadba koja predstavlja krunu jedne ljubavi.

Ipak, u zadnje vriejeme se mladi ljudi sve rijeđe odlučuju na ovaj korak i na ovu vrstu vezivanja. Razloga za to ima mnogo , a jedan je svakako i ekonomska situacija, gdje se dovodi do toga da nijedan brak više nije siguran, a da ne pričamo osnivanju porodice i dobijanju djece.

Međutim, kada se neko odlučo na svadbu to mora svakako da bude jedna od najljepših ceeremonija koju će svi dugo da pamte,

Kada je u pitanju Balkan tome se pridaje mnogo značaj i svaki roditelji za to cijeli svoj život za svadbu svog djeteta, međutim psotoji i veliki broj onih koji od te ceremonije naprave pravu paradu kića i šunda.

Jednostave se ulože velike pare za muziku, za poklone, za mdjeću i obuću  ali isto tako i za zakup prostor a, hranu pa mnogo još stvari koje svakako koštaju veliko bogastvo.

Međutim, u današnjem članku ne pričamo o svadbi koja se desila na Balkanu, ali su sigurni da će vas od njenih detalja zaboljeti glava.

Naime, ova svadba nam dolazi iz Čečenije, tačnije njenog glavnog grada, a na toj svadbi je bilo prisutno čak 500 ljudi, a vjenčanica je koštala čak 170.000 eura.
Mlada se zove Kava Zuberkova, koja se udala za Ahmeda Džabrailova koji je sin bivšeg čečenskog predsjednika.

Ono što je zanimljivo kada je ova svadba u pitanju jeste da na njoj ne mogu prisustovati   njeni roditelji a sama torta sa ove svadbe je koštala nevjerovantih 40.000 eura.

Vaše mišljenje

Preporuke