Riječ dvije i o Seki Aleksić koja se nije u medijima pojavila jož od Nove godine, kada je izbacila fotke sa dočeka najluđe noći.Popularna pjevačica narodne muzike Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić uskoro će se naći po drugi puta u ulozi roditelja, a u njihovoj kući je već sve spremno za dolazak druge bebe u njihov dom.

S Jakovom smo o malom bratancu počeli da pričamo odmah nakon što sam saznala da sam u drugom stanju. Objasnili smo se mu da mama u stomaku nosi bebu, gde je i on nekad bio.  Pažljiv je, emotivan, i pun ljubavi. Raduje se Isaku. Često mi ljubi stomak, a povremeno, kad smo zajedno kod kuće, zove i tatu da nam se pridruži. Tada se svi zagrlimo i mazimo se – ispričala je ranije Seka.

Kako je otkrla, ona u operacionoj sali neće biti sama s medicinskim osobljem. Pjevačica je za Story otkrila da će, kako je prvi put rodila carski rezom, da će tako biti i ovog puta, a u sali će biti pored uzglavlja bodriti suprug Veljko. Par se, uz to, dogovorio da srećni tata ponese kameru kako bi ovjekovečio dolazak drugog djeteta na svijet.
Inače, iako je do porođaja ostalo svega nekoliko sedmica, Seka kaže da se gotovo ne osjeća kao trudnica.  Puna sam energije i po kući radim sve kao i sada. Najviše volim da kuham, te ukućanima rado spremam zdrave obroke.

Preporuke