Bogdana i Veljko Ražnatović potrošiti će 300 hiljada eura dobijenih na svadbi na medeni mjesec u Dubaiju, mesaru i stan.

Mladenci ne žele spiskati novac, nego će ga uložiti mudro u posao koji će da vodi bivša košarkašica i u nekretninu. Veljko i Bogdana prvo će da žive u Cecinoj vili. Kupiti će od novca sa svadbe jedan veći stan koji se nalazi na nekoj dobroj lokaciji u Beogradu. Budući da žele imati veliku porodicu, žele imati svoj krov nad glavom jednog dana – kaže izvor blizak bračnom paru.

Roditelji Veljkove izabranice već imaju razrađen biznis sa živinom u Titelu, te su predložili kćerki da taj posao proširi i u Beogradu. -Uložit će dio novca i u posao. Tata je nasavjetovao da u Beogradu otvori mesaru i zaposli radnike. Bogdana će naravno biti zadužena da vodi sav posao nakon porođaja. Donedavno je razvozila piliće i ćuriće sa roditeljima i trudila se da im bude od pomoći u mesari u Titelu, tako da zna kako sve funkcioniše – navodi izvor.

Izvor isto tako dodaje i da zaljubljeni par uveliko planira i putovanje na medeni mjesec.

-Bogdanine sestre Bojana i Nataša kao poklon za svadbu dale su novopečenim supružnicima vaučer na nekoliko hiljada eura za putovanje po želji. I dalje biraju destinaciju gdje će ostati dvije sedmice. Bogdana bi željela da to bude Dubai, ali s doktorima treba da provjeri smije li putovati nekoliko sati avionom zbog trudnoće. Bogdanin otac kaže da su se njegove kćerke pošteno istrošile na svadbu svoje sestre, te da će morati zasukati rukave u narednom periodu.

-Bojana i Nataša su vjerovatno zbog svog poklona i bankrotirale, pa će morati sada mnogo raditi, kako bi to sve nadoknadili – kaže Rodić, koji je nastavio slaviti udaju svoje kćerke, pa je tako okupio najbliže u ponedjeljak navečer u Titelu, koji nisu bili na svadbi u Hajatu.

Preporuke
Loading..