Kao što i sami znate, sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović je početkom juna po prvi put postao otac. On je također dobio sina, te mu je odlučio dati ime Željko. Veljko je priznao da mu je to bio najsretniji dan u njegovom životu, te da je slavlje nakon rođenja nasljednika trajalo dva dana.

 Nakon toga su krenuli neki problemi iz razloga što se pokazalo da su neki gosti koji su prisustvovali slavlju bili pozitivni na korona virus. Od tada je nastala velika panika, a posebno među estradom. Također su se Ceca i Veljko morali testirati na koronu, što je pokazalo da su pozitivni. Oni su neko vrijeme proveli u izolaciji u vili na Dedinju. To je trajalo do nekih 7 dana, nakon čega su se ponovo testirali. Njihovo sljedeće testiranje je pokazalo da su oni negativni. Veljko se odmah nakon toga odlučio vratiti u Ttitel svojoj ženi i sinu koje je mnogo poželio.

Oni su planirali da se polako vrate u Beograd, jer se renoviranje njihove kuće privodilo kraju. Ceca konstantno prati te radove, i želi da sve bude kao pod konac i savršeno. Veljko je odlučio da bi trebao malo početi raditi i na svom poslu. Mnogi od vas već znaju da je Veljko profesionalni bokser, te je donio odluku da se konačno pozabavi tim poslom. On je to sve podijelio na društvenim mrezama, te je otkrio gdje će provesti narednih osam dana. Za sada nije poznato kako će vidjeti Bogdanu i sina koji će do daljnjeg ostati u Titelu.

Preporuke