Veljko Ražnatović je jedna od osoba koja je rođena na neki način pod sretnm zvijezdom, jer je u prvom redu sin poznatih i uspješnih roditelja, i već od samog početka su mu brojna vrata bila i ostala otvorena upravo za račun toga, tako da je njegov životni uspjeh bio zagarantovan. Ali i pored svega toga on se odlučio na to da se bavi boksom, poprilično opasnim sportom , gdje sportisti u svakom pojedinom meču stavljaju svoju glavu na panj , rizikujući vlastiti život. Na tome mu svakako treba čestitati jer je za to neophodna velika  hrabrost.

 

Brojne su osobe u Srbiji među onima koji ga prozivaju da se borima smao sa slabijima od sebe, te da mu majka plaća protivnike, ali realno porpilično je teško na početku karijere doći do uspješnih i jakih boksera , ma ko ti bio otac ili majka , ti su ljudi imena i pojave za sebe, i ne žele da se bakću neiskusnim borcima ,kakav je Veljko za njih trenutno. To koliko on ima hrabrosti i žara u sebi pokazuje činjenica da je prije nekoliko dana prihvatio boks meč i Rusiji , gdje je poznato da nema mogućnosti namještanja i da su tamo brutalni borci koji nikoga ne štede ni po kojoj osnovi i  ni po koju cijenu.

 

Veljko je iako je sam nedavno postao otac , jos uvijek dijete kada se radi o njegovim ispadima na društvenim mrežama. Posebno na instagramu je talno aktivan možda i više nego što bi trebao biti, pa veoma često postavlja ig storije koji dižu prašinu jer se često dotiče drugih poznatih osoba. Prije nekoliko se dana našalio sa Bogdanom, gdje je postavio na story MMA borkinju u loše stanju , prebijenu i napisao ako ne bude večera kad dođem kuči izgledat će poput nje. A sada se na isti način našalio sa Majom MArinković, gdje je na instagram postavio njenu fotografiju, na kojoj ona ne izgleda nimalo dobro, jer je prebijena poput mačke. U opisu fotografije je napisao “Kad se iskur*im i treniram bez kacge”, sa velikim brojem nasmijanih emotikona. Vidjet ćemo kakav će na sve ovo biti odgovor Maje MArinkvoić , kada čuje za ove prozivke…