Do nedavno su Anđelina i Bred bili naj par, pojam ljubavi, uspjeha i ljepote, oba partnera.

Mediji su ih zvali skraćeno “branđelina”. Imali su široku porodicu usvojene djece, pružali svojoj djeci život kakav mnogi mogu samo sanjati, oboje su veoma uspješni u svojim karijerama i ne nedostaje ni slave a ni novca.
A onda se “branđelina” raspade, dolazi do razlaza i do razvoda ovo dvoje slavnih i svako nastavlja svojim putem i u karijeri ali i privatno. Ono što se pak može kod Anđeline primijetiti je njena linija.

Istina, Anđelina je uvijek bila više mršava nego da je imala mesa na kostima, dali je ona tako željela ili su to ti neki trendovi koje poznati prate. Znamo da ima jako puno glumaca ali i etradnih ličnosti koji vagaju svaki zalogaj, prate šta će i kad pojesti, opsjednuto vježbaju sa ličnim trenerima a sve u cilju da izgube kilograme i kalorije. E sad, neko i pretjera pa se u javnosti onda pojave komentari o izgledu “kao avet” mada se ponekad glumci moraju podvrgnuti i nekim rigoroznim dijetama kako bi zadovoljili karakter uloge koju su doobili u nekom filmu.

Jedna od onih koja je baš opterećena svojim izgledom je i 45 godišnja Anđelina Džoli, uvijek je a i danas izgleda više šlank nego normalno ta njenu visinu i godine. Nedavno su je paparaci snimili sa kćerkama Zaharom i Vivijen u jednoj ekskluzivnoj ulici u Kaliforniji dok su bile u šopingu, a na snimcima se vidi da je Anđelina mršavija nego ikada prije.

Slavna glumica je u toj šetnji po buticima imala na sebi usku bijelu haljinu, do ispod koljena, a sama boja haljine, kroj koji je isticao tijelo, samo su još više istakli blijedilo kože i mršavost. Ruke su bile same kosti koje vire iz rukava a noge su bile tako tanke da se čini kao da jedva stoji na nogama. Naravno da to nije ostalo bez komentara na društvenim mrežama.

“Vide se vene po rukama, a kosti iskaču od mršavosti”, neki su od komentara. Nadamo se da je Anđelina zdrava i da će uskoro, kako se nadaju njeni fanovi, da napravi nešto po pitanju svog izgleda.

Preporuke