Kao što i sami znate, Luna je pobjednica druge sezone najgledanijeg rijaliti programa, a to je Zadruga. Ona je već nekoliko godina glavna meta medija u Srbiji, a posebno kada je ušla u Zadrugu 1, te bila u ljubavnoj vezi sa oženjenim muškarcem i pjevačem Slobodanom Radanovićem. On je tada bio u braku sa pobjednicom prve sezone Zadruge, Kijom Kockar.

 

 

Kao što ste i sami mogli vidjeti, Luna je u to vrijeme imala strastvenu vezu sa Slobom. Naime, njeni najbliži nikako nisu opravdali i podržali tu vezu, dok su je svi gledaoci ovog rijalitija prozvali rasturačicom brakova. To je Lunu mnogo pogodilo, te je ona nakon toga dugo patila za ovim pjevačem. Naime, u drugoj sezoni Zadruge, u kojoj je i pobijedila, Luna je započela emotivnu vezu sa Markom Miljkovićem. Njihova veza se pamti po mnogim usponima, kao i padovima, čestim intimnim odnosima, a najčešće su se u njihovoj vezi dešavale žestoke svađe.

 

 Svađe su još učestalije u trećoj sezoni Zadruge, u koju su ušli i Lunini roditelji, Anabela i Gagi. Anabela nikako ne podržava njihovu vezu, te se Marko ni malo ne sviđa Luninoj mami. U ovoj sezoni se Zadruga pretvorila u pozorište, kao i porodičnu dramu Đoganijevih. U Zadruzi se do sada dogodio najgori zaplet, a to se desilo kada je Luna otkrila da ima HPV virus, to jeste spolno prenosivu infekciju. Za sve one koji nisu znali, HPV i klamidija su trenutno najčešće spolno prenosive bolesti, kao i zaraze. Naime, HPV može izazvati tesko oboljenje grlića materice kao i polne bradavice, to jeste kondilome. Ovo je šokiralo cijelu javnost, a posebno sve one s kojima je Luna imala intimne odnose.

Preporuke