Veliki rat na pomolu: Katarina ispljuvala Staniju: Svi u čudu (Foto) - Lifesytledom

Veliki rat na pomolu: Katarina ispljuvala Staniju: Svi u čudu (Foto)

KATARINA ŽIVKOVIĆ JE AKO NISTE SLUČAJNO ZNALI, VEĆ DUGO VREMENA U “TIHOM” RATU SA POZNATOM STARLETOM STANIJOM DOBROJEVIĆ. TAJ NJIHOV DA TAKO NAZOVEMO SUKOB TRAJE JOŠ OD PRIJE 5 GODINA, KADA JE STANIJA U MEDIJIMA DOBRANO POTKAČILA KATARINU, I OD TADA TRAJE NJIHOVO POVLAČENJE PO MEDIJIMA. TO SE NASTAVILO I OVIH DANA KADA ŽIVKOVIĆEVA NIJE PROPUSTILA PRILIKU DA “OPERE” STANIJU NA RUKE.

Pjevačica Katarina Živković otvorila je svoju dušu i progovorila o mnogim jako zanimljivim temama o kojima drugi ne smiju ni prozboriti. Nije se plašila da iznese svoje javno i iskreno mišljenje.

“Veoma isfolirana i iskompleksirana osoba, smatram da govori što ne misli i bolje bi joj bilo da zauvijek zaćuti, ispala bi puno pametnija. Podržala je nasilje nad ženama i rekla da je svaka žena izazvala da bude išamarana i maltretirana od bilo kojeg muškarca. Znači, ti si pokvarena, zla i loša. Ma sve najgore mislim o njoj”izjavila je Katarina Ćivković i dodala da o Kiji Kockar pak ima malo ljepše mišljenje.

“Ma ne smeta mi Kockarka, svako se bori kako zna i umije na svoj način. Ušla je u rijaliti kao žena koju su svi prevarili, svi su očekivali da će javno patiti, da će joj se cijela planeta srušiti, da će se zavući u mišju rupu, da od nje neće ostati niko i ništa, ali to što je ona tada uradila, to je toliko jako i čestoitam joj na tome.

Ona je konkretno varanje svoga muža iskoristila u pravom svjetlu, postala je uspješna pjevačica i zaradila dosta novca”.

Categories: Showbizz

Leave A Reply