Tanja Savić je po mnogima bila jedna od talentovanijih pjevačica koje su se bile pojavile u takmičenju Zvezde Granda, te su joj mnogi predviđali veliku karijeru, nazivali su je novom Cecom, a sam Saša popović je priznao da je u nju bio uložio velike novce. Ipak, Tanja je nakon udaje sve napustila te se sa tadašnjim mužem i sinovima bila preselila u Australiju, da bi javnost prije par godina saznala za velike probleme koje Tanja ima u svom braku. Oni su bili došli u Srbiju pred samu pandemiju korona virusa, a tada je Tanja snimljena kako izlazi iz policijske stanice i saznalo se da je bila prijavila nasilje u porodici

Nakon toga je njen muž, bez Tanjinog odobrenja odveo njihove sinove u Australiju, te je tada krenula njena duga borba da vrati sinove u Srbiju. Ipak, njeni problemi sa bivšim traju i dalje, te je sada Tanja otkrila kako joj se muž ne javlja na telefon, kada ga zove za papire koji su joj potrebni zbog njihovih sinova. Ona je otkrila da se njeni sinovi redovni čuju sa ocem i da ona nema ništa protiv toga, ali bi voljela i da ona ima neku komunikaciju sa njim, baš zbog potreba njihove djece.

Tanja je otkrila kako njen bivši ne želi nikakav kontakt sa njom, te kada su joj u školi tražili rodne listove za Maksima i Đorđa, ona mu je pisala da joj to pošalje, ali joj on nikada nije odgovorio. Ona mu je opet objasnila da te papire trebaju u školi, ali je opet ostala bez odgovora. rekla je da joj je po tom pitanju veoma teško i da razumije i svoje sinove koji mnogo žele da vide svoga tatu.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here