Danas ćemo se dotaknuti malo orve dame tenisa , Jelene Đoković , koja u posljednje vrijeme skoro nikako nema mjesto u balkanskim medijim, da li je to namjerno  ili slučajnost ne možemo saznati. Ono što o njoj znamo jeste činjenica je ona nOvakova prva velika i jedina prava ljubav , kojoj je vjeran već godinama. NAime njih dvoje su se upoznali dok su još bili kadeti , a onda su se na kratko razdvojili , jer je NOvak nastavio da trenira a Jelena je otišla u Italiju da studira, to je bio nagli razilazak , ali ne i definitivni , što je očigledno.

 

 

Jelena je studirala u Italiji i oni se nekoliko godina nisu čak ni vidjeli, ali onog trena kada su im se putevi ukrstili to je bilo za sva vremena, Novak je tada počeo da igra seniorske turnire. Od tog se trena više nikada nisu razdvojili. Jelenu su u nekoliko navrata fanovi optuživali da je za slabiju igru Novaka upravo ona kriva , jer ga je navukla na zdravu ishrau bez mesa , pa on zbog oga nema dovoljno energje za igranje , međutim očigledno je da su svi ti navodi opovrgnuti jer Novak Đoković , je prvi čovjek tenisa.

 

Njih dvoje su trenutno u Srbiji gdje Novak gostuje , i slavi sa svojim fanovima svoj uspjeh, odnosno slavi 311 sedmicu na broju 1.ATP liste , i sada je zvanično prvi istoriji koji je ostavrio taj rezultat, dijele ga samo još četiri Grand Slema koji mu treaju da prestigne svoje najljuće i jedine prae rivale Nadala i Federera. Jelena Đoković , je sve te dane iskoristila da gostuje u nekoliko emsijija u srpskim medijima , međutim ono što je šokiralo jeste to što se ona na snimanjima emisija pojavila u običnim izderanim farmerkama , bijeloj majici i patikama. Jako jednostavno ,ona je došla sa namjernom da govori o humanitarnim organizacijama pomoću kojih pomaze djecu sirom svijeta , naglasila je da iako ima novca ne volid a e rasipa i troiši ga na skupe krpice kada zna da negdje u svijetu neko gladuje . Ona kaže da posjeduje nekoliko pari farmer hlača , nekoliko dukseva i majica i da joj je to i više nego dovoljno .To je pokrenulo brojne polemike , jer ovo je ipak balkan , nije uobičajeno da jedna tako bogata žena živi takav život. Kakvo je vaše mišljenje o jeleni Đoković ?