Jedan od najpopularnijijh pop pjevača na našem podneblju , Zdravko Čolić , koji je ujedno i ikona jednog vremena, jedan je od rjetkih koji i dan danas može napuniti velike dvorane, koncertne i sportske, arene i stadione , bilo gdje na prostoru biše Jugoslavije , a oism toga jedan je od rijetkih koji je dobro došao gdje god da se pojavi na Balkanu. Njegova uspješna karijera je nešto o čemu mnogi pjevač mogu samo sanjati , jer danas je skoro pa nemoguće dosegnuti taj nivo popularnosti. U modernom dobu jedini koji je bio na tom putu jeste legendarni pokojni Toše Proeski.

 

 

Zdravko Čolić je skoro pedeset godina na sceni , a to je cijeli jedan životni vijek, ali on i dalje nema namjeru da se povuče i prestane se baviti muzikom , jer je to njegva velika ljubav i strast. Mada sada mora mirovati sve dok se situacija sa pandemijom ne primiri , i ve se ne vrati u normalu.

 

 

Ono što je takođe tipično za Čolu  njegov život je činjenica da ga nisu pratili skandali ni u jednoj sferi njegovog bistvovanja , živio je svoj život jednostavno po neki vlastitim nepisanim pravilima , nikome nije naškodio i nikome nije nanio zlo. Ono o čemu on nerado priča je njegov privatni život, supruga i djeca , međutim sada je u javnost neke detalje , te zašto se supruga poprilično često ljuti na njega. On kaže da je supruga najčešće kivna na njega jer je suviše popustljiv prema kćerkama, pa se za odobrenje uglavnom okreću njemu , dok je ona nešto strožija i čvršća, a na to je dodao da vjerovatno ona na neki način ima i pravo u svemu tome. Ali to je jedini njihov problem , ako se tako uopšte može i reći.

 

 

Njegove kćerke sa godinama koje odmiču  kako one sazrijevaju su sve svjesnije da je njihov otac važna , slavna ličnost , starija se time već koristi te ima vojsku pratioca na društvenim mrežama , dok je mlađa nekako još uvije više povučena po pitanju toga.

 

NAPOMENA: Prvobitni članak je u naslovu aludirao kako pjevač Zdravko Ćolić ima probleme u braku, što nije istina jer je on pričao o svom odnosu sa suprugom i kćerkama, rekao je kako se supruga često ljuti na njega jer je popustljiv prema kćerkama, a da smatra kako je ona i upravu. I ako se to može nazvati problemom, onda je to njihov jedini problem.