Poznata književnica Vedrana Rudan koja ima 71 godinu je u skorije vrijeme pisala o svom izabraniku koji je 16 godina mlađi od njega i za koga se udala, ali u njenom posljednjem tekstu se prema njenim riječima ta ljubav pretvorila u nešto što nije mogla zamišljati.

“Ljubav mog života se u trenutku pretvorila u horor, a sve je bilo na našoj strani, ja sam imala lovu i htjela sam njega, a on je želio mene, pa smo bili idealan par, a razvod će da bude veoma skup. Kada bismo mi izašli na večeru, onda je plaćao mojim novcem, ali je naručivao hranu bez soli zbog toga što imam visok pritisak i mojim parama je kupio auto na svoje ime, a mene bi vozio u hitnu sa tim autom kada bi mi skočio ili pao pritisak i to je sve bilo normalno”, rekla je Vedrana.

“Meni je srce lupalo, pa onda stalo, a mi smo trebali da proslavimo rođendan njegove kćerke”, rekla je Vedrana pa je i nakon toga otkrila da je rasprava nastala radi poziva izvesne Živke koja je trebala doći na rođendan i što za Vedranu nije dolazilo u obzir.

Vedrana Rudan voli romantiku, a javnost je šokirala u skorije vrijeme kada je rekla da se ponovo udaje, pa je sada sve iznenadila kada je napisala ovaj tekst da će se već razvesti.

Neki su joj ljudi i rekli da je ona pravi stručnjak za marketing, a može se reći da je zaista specifična osoba koja nas uvijek iznenađuje sa svojim postupcima, a koliko se javnost interesuje za nju je pokazala posjećenost njenog bloga.