Ovako priznanje, koje dijelimo s vama, pokazuje da svi, prije ili kasnije, nailazimo na neka iskušenja koja ispravno pokazuju kakvi smo kao osobaa i možemo li odoljeti iskušenju i kako uspijevamo ili ne uspijevamo izaći iz nekih neugodnih situacija. Takvo je priznanje poznatog ginekologa koje je morao podijeliti na društvenim mrežama. 
“Već više od 15 godina pošteno i pošteno radim kao ginekolog. Tijekom karijere nikada nisam imao bilo kakve ekcese i moja radna povijest je čista. Uvijek sam se trudio da sve bude diskretno i profesionalno.

Ipak, etika je na prvom mjestu. Tako je jedan mladi par jednom došao u moj ured, pokušavajući godinama dobiti djecu, ali bezuspješno. Došli su kod mene da shvatim u čemu je problem. Žena je ležala, a ja sam obavio rutinski pregled. “

Nakon toga ginekolog u svom priznanju priznaje da nije ni sumnjao da će mu jedan rutinski pregled 100% promijeniti život, te je dalje rekao u svojoj ispovijesti.“Na kraju ispada da je ona ta koja ne može imati djecu zbog deformiteta na maternici. Htio sam to reći njenom mužu, ali gospođa me zaustavila s rukom od 500 eura. Sav zbunjen, zastao sam na sekundu jer mi ništa nije bilo jasno.

Tada mi je tihim glasom rekla da već zna da je “kriva” što nema djecu i da ne želi na taj način povrijediti svoga muža. Dala mi je 500 eura i rekla da slažem suprugu da ja u stvari s mene sve u redu. “

Ginekolog je isprva bio šokiran novom situacijom i nije znao kako reagirati, ali onda u svom priznanju dalje navodi:

“U početku sam bio totalno zbunjen, ali nisam htio nikome narušiti brak. Na kraju sam uzeo novac i prešutio ono što sam naučio. Vjerujte mi, to me i danas peče, ali utješi me što sam možda spasio jedan brak. 

Preporuke
Loading..