Uznemirujuće fotografije Vesne Rivas! Osuđuju je jer to rade samo muslimanke: Pozliće vam kada vidite šta joj se desilo - Lifesytledom

Uznemirujuće fotografije Vesne Rivas! Osuđuju je jer to rade samo muslimanke: Pozliće vam kada vidite šta joj se desilo

Vesna Rivas se sada odlučio nakon drastičnog koraka. Točnije, učinila je nešto, a obožavatelji su šokirani od poteza. Nitko to nije očekivao od nje, a čak je dala i izjavu za štampu o svojim pasjim borbama.

Svi znate Vesnu Rivas, poznata je po tome što je religioznija i po svemu što ima veze s publicitetom. Molimo pročitajte više detalja o tome na kraju.

Svi su šokirani zbog stanja Vesne Rivas.

Ovih dana, ali i mjeseci, super poznata folk pjevačica i bivša natjecateljica „Parova“ Vesna Rivas pokrenula je vlastiti posao nakon što je napustila javne emisije i shvatila da može zaraditi vrlo lijepu svotu novca i da može jako dobro živjeti, raditi i putovati. , ali isto tako zna iskoristiti svoje slobodno vrijeme za obavljanje nekih stvari.

Prije samo nekoliko dana posjetila je samostan, iz kojeg je objavila i fotografije, a posjetila je i kako kaže da je “najbolja klinika” za čišćenje tijela i krvnih žila. Vesna je zbog ovog tretmana otputovala u Novi Pazar i toplo ga preporučuje svima, jer kaže da se nakon ovog tretmana osjeća kao nova djevojka, koju je napokon ponovno vidjela.

Uvijek se savjetujte samo s kvalificiranim stručnjacima. Njeno zdravlje je prvo i najvažnije u našem životu ”, napisala je u foto zapisu na svojim profilima na društvenim mrežama i našla vrlo lijep odziv svojih obožavatelja. Sudeći prema fotošopu, tretman djeluje mučno, ali definitivno je spreman izdržati i očito je, nakon svih bolnih faza, konačno sve to preživio i napokon uživa u cijeloj priči.

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply