U današnjem članku donosimo vam korisne trikove koji će učiniti da izgledate savršeno. Pretpostavljamo da će ovaj članak uveliko zainteresovati pogotovo našu žensku populaciju, pa krenimo redom: 1. Punije usne: Vjerovali ili ne, da biste učinili usne zadivljujućim, možete ih poboljšati četkicom za zube, cimetom, šećerom i maslinovim uljem, ko bi rekao da ova kombinacija itekako zadovoljava sve prohtjeve jedne žene? Trebate nanijeti šećer na četkicu za zube, a zatim lagano četkati usne. Nakon toga nanesite mješavinu cimeta i maslinovog ulja.

2. Vazelin za grudi: Ako želite zadržati oblik svoje grudi, nanesite vazelin svake večeri prije odlaska u krevet, i pokrijte tankom plastičnom folijom da koža može sve da upije preko noći. Nakon samo 14 dana primijetit ćete da koža postaje čvršća, a grudi mnogo ljepše.3. Samotamnjenje u petnaestak minuta: Ne morate ići u razne solarije da biste imali stvarno lijepu kožu. Kremu za toniranje možete napraviti tako da omiljenu hidratantnu kremu pomiješate s kakaom. Morate imati na umu da smjesa mora biti malo tamnija od boje koju želite, i dobićete itekako željeni efekt.

4. Otklonite mitesere za deset minuta: Ako imate rukavice i ako vam stvaraju probleme, možete koristiti brzu masku. Morate kombinirati med i cimet dok ne dobijete jednoliku smjesu. Nanesite u tankom sloju, i isperite za 5 minuta.

5. Uklonite tamne krugove ispod očiju: Da biste uspješno maskirali razne mrlje, pokušajte s bojama: željena će neutralizirati svaku upalu, ružičasta će posvijetliti kožu, žuta će maskirati male ožiljke i nabore na vašoj koži, a narančasta će pomoći maskirati tamne krugove oko očiju. Ako korekcija boje nije dovoljna da biste se riješili tih tamnih krugova, možete pokušati nanijeti vrećice vlažnog čaja na područje očiju. 

Preporuke