Uzela je list kiselog kupusa i stavila ga na lice: Nakon 15 minuta, već je bila oduševljena - Lifesytledom

Uzela je list kiselog kupusa i stavila ga na lice: Nakon 15 minuta, već je bila oduševljena

Često na društvenim mrežama imamo priliku čitati o nekim zaista neobičnim, a opet korisnim trikovima koji vam mogu pomoći da se olakšate u neke svakodnevne zadatke. Također, uvijek bi se prvo trebali pobrinuti za sebe, a u našem današnjem članku donosimo vam nešto što će vam u svakom slučaju biti od velike koristi za vaše lice.

Svima je poznato prije nego što je kiseli kupus zaista pun vitamina i minerala, ali kladimo se da niste imali prilike čuti da ljudi znaju staviti kiseli kupus na lice. Naime, oni to čine zbog vitamina C, zatim beta karotena, kalija, željeza, magnezija, sumpora i bakra koji se nalaze u kiseloj kupusi. Inače zakiseljavanjem ti vitamini i minerali mogu biti još izraženiji zbog lakše apsorpcije.

Uglavnom svi unose ovu hranu u svoje tijelo kada žele ojačati svoj imunološki sustav, ali ako želite napraviti neki detoks kože, onda ni ovo nije loša metoda za vas. Maska od jednog lista kiselog kupusa jednostavno će nahraniti vaše lice važnim hranjivim tvarima, čineći ga elastičnim, mekim i glatkim.

Bit će dovoljno držati list na suhoj, prethodno ispranoj koži oko deset do petnaest minuta, a najlakše će vam biti kad legnete dok držite list na listu. Korisni trik je lomiti list na mjestima gdje su korijen i vene, čime minerali lakše dospijevaju do vaše kože. Jeste li to već probali?

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply