Kada su u pitanju Zvezde Granda, za taj muzički takmičarski šou se zna da je sigurno najpopularniji u Srbiji, ali i na ovim prostorima, a u posljednjih 13- 14 godina koliko traje ovaj šou njegova se gledanost i popularnost samo povećava. Velika je to zasluga produkcije ove emisije, koja tačno zna na koji način privući pažnju gledalaca, ali velika je to zasluga i članova žirija i mentora, koji svojim stalnim komentarima i svađama podižu gledanost, a tu su naravno i sami takmičari bez kojih sve ovo ne bi imalo nikakvog smisla

Jedan od članova žirija koji je u posljednjih par godina posebno interesantan gledaocima je muzičar, roker Đorđe David, koji kada se tek pojavio u emisiji mnogima nije bilo jasno šta jedan čisti roker radi u emisiji u kojoj se većinom pjeva narodna i folk muzika, ali je s vremenom pokazao da je Saša Popović napravio pravi potez kada ga je doveo za člana žirija i mentora.

Đorđe David je ovih dana medijima otkrio kako mu na društvenim mrežama prijete ubistvom, jer njegovi nekadašnji fanovi smatraju da je izdao rock and roll kada je pristao da bude član žirija u Zvezdama Granda. On sam kaže da se ne plaši za svoj život, te da s vodi sa poznatom poslovicom ” pas koji laje, ne ujeda”, te je rekao još i ovo:

” Dobivam prijetnje da će me ubiti, prebiti i svašta nešto raditi jer sam izdao rokenrol, ali meni je sve to simpatično. Pa ne mogu svi da te vole. Neki te pljuju, neki hvale, ali to samo znači da intrigiraš ljude, što je dobro za posao. Glupo je očekivati da se svima dopadneš” – Bez obzira na mnoge loše komentare na njegov angažman u Grandu njemu je drago da je dio ovoga muzičkog takmičenja: ‘‘ Mislim da sam od “Zvezda Granda” mnogo toga dobio” – izjavio je Đorđe David.