Pretpostavljamo da ste u proteklim danima čitali o tome kako se na nebu širom Evrope pojavljivale zapaljene kugle. To je prvi objavio jedan čovjek koji živi jako blizu Švicarskih Albi, koji je snimio preko 30 minuta jako čudnog i misterioznog materijala. Na sve to, išao je i jako čudan ton koji je pratio tu čudnu svjetlost koja se pojavljivala na nebu.

Prošle sedmice se to sve preselilo u regiju gdje mi živimo, prošle sedmice se prvi slučajevi javljaju u Bosni i Hercegovini, doduše ovaj put po noći. Svi su mislili da se radi o nekim vježbama unutar same vojske, međutim ujutro su se oglasili iz Armije Bih i rekli da nisu radili nikakve vježbe. Je li možda rije č o NLO.?

Sve to se preselilo sada i u Srbiju, jer je kasno sinoć vatrena kugla se pojavila na nebu iznad Beograda. Stanovnici prestolnice bili su malo i zbunjeni, ali i prepadnuti sa scenom koju vide. Sve to se sinoć desilo oko 20 sati. Po društvenim mrežama odmah je počela priča kao i u Bosni, da je ovdje riječ o NLO.Neki su išli toliko daleko da su rekli da sve ovo ima veze sa 5G mrežom. Da li ste vi vidjeli ovu pojavu na nebu? Kažite nam šta vi mislite šta bi ovo uopšte moglo da bude? Pišite nam u komentarima sva vaša mišljenja. Ostanite kući…

Preporuke