Uz ovu SAVRŠENU DIJETU izgubite i do 5KG u svega 2-3 DANA! - Lifesytledom

Uz ovu SAVRŠENU DIJETU izgubite i do 5KG u svega 2-3 DANA!

Ukoliko prije spavanja popijete ovo piće, svi će toksini koji su štetni da iz vašeg organizma izađu i biti ćete sigurno zadovoljni nakon ovoga. Prilikom liječenja dijatebetesa, kao i povišenog krvnog pritiska, te kod kardiovaskularnih oboljenja ova smjesa vam može biti od velike pomoći.

Sve što vam je potrebno jeste:

jedan limun

-jedna žlica naribanog đumbira

-jedna šaka peršuna

-jedna žlica sirćeta

-jedan štapić cimeta ili jedna mala žlica cimeta u prahu

-pola litre vode.

Način pripreme:

Sve navedene sastojke potrebno je da stavite u blender, a napitak ćete piti svaku noć prije nego što krenete na spavanje, a ujutro ćete dosta lakše da se probudite. Sami ćete uvidjeti odmah dobre rezultate.

Pokušajte da ishranu promijenite ukoliko vam ovo bude išlo sporije, te neka bude što pravilnija i da uz to sve imate i fizičku aktivnost, to može da bude duga šetnja ili možda ipak vožnja bicikla, također možete i da trčite.

Bilo bi razumno da ovo sve započnemo sa jednom činjenicom koja je temelj gotovo svih dostupnih informacija kako izgubiti višak kilograma. Sve metode, članci, savjeti vrte se oko te iste činjenice. To je da vaše tijelo zapravo treba određenu količinu kalorija kako bi se trenutna težina održala, a to je zapravo broj kalorija koje treba da obavi ta fizička aktivnost.

Categories: Savjeti

Leave A Reply