Spisateljica Razija Čolaković privlači veliku pažnju na društvenim mrežama svojim oštrim stavovima kao i velikim smislom za humor. Ona je porije par dana bila objavila jedan veoma zanimljiv snimak na kojemu se vidi kako pleše, a to je na kraju izazvalo veliko interesovanje javnosti, kao i veliki broj komentara, a uz video Razija je bila napisala: “Prošli put ste me kritikovali, pa sam se ovaj put potrudila da naučim nove pokrete”

Naime, desilo se to da je video prethodio mnoštvom komentara koje je Razija dobijala na društvenim mrežama, a njen status kojeg je objavila i koji se pojavio na društvenim mrežama je šokir*o javnost, te je na neki način napravio pravu pometnju: “Eto uspjeli ste, dušmani. Ostavio me muž zbog vaših komentara. Upravo smo se dogovorili oko sporazumnog razvoda. Sada slobodno okrenite jagnje na ražnju. Mislim da vam nisam više prijetnja. Svi problemi u državi su riješeni. Dobro se proveselite, danas i vi zapjevajte i zaigrajte”, napisala je Razija Čolaković na Facebooku, a prenio je portali azra.ba.

“Da si se bavila mužem, a ne internetom, sigurno te ne bi ostavio”, “Ostavio te kada je pogledao onaj drmo*uz od neki dan”, “Plešeš li na privatnim zabavama, pitam za druga”, “Jesi se razbacala ko đubre po njivi, neka te ostavio”, samo su neki od komentara koje je spisateljica dobijala na svoj račun. Nakon toga su novinari kontaktirali ovu poznatu spisateljicu iz Bosne i Hercegovine, povodom svih ovih komentara, kao i povodom njenog statusa, a ona je objasnila da je sve to šala i da je to uradila jer je komentari njenih pratilaca baš zabavljaju.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here