Može se reći da je jutro u Bijeloj kući u rijaliti programu Zadruga počelo veoma interesantno, a veliki šef je zapravo zadrugare budio sa domaćim hitovima. Tako su se pjesme nizale i oni su se po prvi put budili u Bijeloj kući, dok se može primijetiti da su mnoge zadruge bile neprepoznatljive, pa se i može reći da se ljepši pol potrudio da njihov ulazak bude što zapaženiji.

Moglo se vidjeti da su se takmičarke odlučile za skandalozne stajlinge i za šokantan nakit, pa kada su se one probudile, onda su bile skroz neprepoznatljive, dok su neke naravno očarale sa time kako izgledaju, a neke su zaista iznenadile jači pol u kući, pa sada i možete da pogledate video kako su one izgledale na linku OVDJE.

Poslije burne noći u rijalitiju je Veliki šef odlučio zadrugarima prirediti jedno opušteno i veselo jutro kako bi oni mogli da započnu novi dan uz lijepo raspoloženje, pa je tako na prvi takt od muzike koja je zasvirala većina zadrugara zaskočila, ali je bilo i onih koji su htjeli minutu duže da ostane u svojim toplim krevetima.

U bijeloj kući je sada useljeno 59 takmičara i oni će da se narednih deset mjeseci bore za nagradu od čak pedeset hiljada eura, a tako su se takmičari tokom svečanog otvaranja pete sezone predstavili gledaocima, te su najavili kako će biti dobra zabava i šta nas sve to može dočekati u finalnoj sezoni poznatog rijalitija.

Tu smo već imali nekoliko interesantnih učesnika i sve interesuje kako će oni da se ponašaju, kao što je to Olja Vampirica kojaje intrigantna umjetnica iz Splita.

 

Advertisement