Vjerujemo kako ste do sada čuli veliki broj dijeta i načina kako da skinete neželjene kilograme koje ste nabacili tako što niste brinuli o svom zdravlju, a vjerujemo kako one do sada baš nešto i nisu imale učinka.
Stoga vam u nastavku današnjeg članka donosimo jednu dijetu u kojoj ćete ukoliko se naravno budete pridržavali svih stvari skinuti i čak tri kilograma za jedan dan, a da pri tome ne ugrožavate svoje zdravlje.

Naime , radi se o takozvanoj “Mjesečevoj dijeti” koja se koristi i koja se primjenjuje svaki put kada je mjesec pun ili kada je mlad.

Kada je riječ o ovoj dijeti ona vam omogućava da se u vrlo kratkom roku riješite svih toskina i viška tečnosti, a oni se nagomilavaju u vašem organizumu.

Međutim, kada je riječ o pravilima dijete ona bi trebala početi onog trenutka kada krene mladi mjesec, a vrlo lako će vam biti ukoliko budete koristili tabele mjesečevih mjena, a u to vrijeme kada je mjesec mlad dijeta počinje i traje punih 24 sata.

Ono što smijete koristiti tokom posta jeste voda i ništa više, a pored toga možete da pjiete  i sokove koji su prironi i koji su od voća ili povrća.

Pored toga trebali biste popiti oko 3 do četiri litra vode za taj dan, a kada je u pitanju fizička aktinvost ona je unutar tih 24 sata dozvoljena čak je i poželjna, a kada biste samo lagano šetali to će vam pomoći da izbacite sve toksine iz svog organzma.

Da li biste vi probali ovu dijetu?

Pišite nam