Dušicu Jakovljević svi poznaju već kao jednu od najpoznatijih voditeljki na Balkanu, obzirom da je vodila neke od najpoznatijih emisija u regionu. Ona je jedno vrijeme bila voditeljica “Pinkovih Zvezdica” a kasnije je dobila ulogu voditeljice poznatog rijaliti šoua “Zadruga”. Međutim, Dušicino ime se spominje u posljednjim mjesecima u medijima i iz drugih razloga, malo negativnije prirode. Naime, Dušica se našla na “stubu srama” nakon slavlja rođenja malenog Željka Ražnatovića, Cecinog unuka, jer je bila među prvima koja je dobila korona virus, a sumnja se da je ona i zarazila još nekoliko ljudi.

Upravo iz tih razloga bilo je skoro nemoguće živjeti tih dana, jer su Dušicu svi kontaktirali na društvenim mrežama i prozivali nju direktno da je kriva za sve, a neki su čak pozivali i na njen linč. Ipak, situacija se vremenom smirila i sve se vratilo u normalu, a i Dušicino zdravlje je mnogo bolje. Ipak, za Dušicu čini se tu nije bio kraj mukama. Naime, na njenom profilu našao se jedan veoma potresan snimak, odnosno dva snimka istog događaja. Naime, već sada poznata Dona, cuko kojeg možete često vidjeti u emisijama ovog rijaliti šoua doživjela je strašnu nesreću.

Naime, na snimku koji je objavila Dušica, cuko istrčava na cestu u trenutku kada auto brzo nailazi, zatim ga kupi i nosi 20 metara, a cuko tek onda pada na cestu. Anđela čitavo vrijeme trči za njima, a najgore od svega je što nepoznati vozač nikada nije ni usporio, a kamoli stao. Vrlo je žalosno što su ljudi postali ovako bezobzirni, a malena Dona je slomila kuk i butnu kost, ali je ipak stabilno trenutno. Video pogledajte OVDJE

Preporuke