Dragan Kojić Keba svakako spada u rred poznatijih folk pjevača malo starije generacije, koji iza sebe ima sjajnu karijeru sa velikim brojem otpjevanih hitova. On i dalje nastupa, mada manje nego prije, a u medijima ga često spominju kao bivšeg Severininog svekra, koja je bila u braku sa njegovim sinom Igorom od kojeg se i razvela, a nakon toga Keba i njegova porodica nemaju dobar odnos sa Severinom. Keba je zvanično i penzioner, te su mediji saznali da je on dobio rješenje iz Penzionog fonda. Kkao je otkrila njegova supruga, keba je prije nekih 20 godina otvorio firmu ”Keboni”, te je preko nje plaćao poreze i prijavljivao prihode sa svojih nastupa, ali je radio i neke druge poslove, pa je na osnovu toga ostvario i pravo za penzionisanje.

Njegova penzija u Srbiji spada među prosječne, ali za njegovu porodicu, koja je navikla na lagodan život je šokantno mala. Oni posjeduju veliku vilu koja uvijek treba neka ulaganja, održavanja, te su svi navikli na putovanja i luksuzne odmore. kako je otkrio izvor blizak porodici Kojić, posebno je šokirana veličinom penzije Kebina supruga, koja je očekivala da će cifra biti mnogo veća.

Sada su njih dvoje u brizi da neće imati od čega da žive, jer Keba će moći da nastupa još par godina i to je to, a ne žele da padnu na teret svojoj djeci Igoru i Nataši. Mnogi misle da Keba već razmišlja da pokrene neki novi biznis koji će im pomoći da povećaju svoje prihode, da bi mogli da nastave da žive onako kako s navikli, a prema izvoru, Olja je posebno zabrinuta zbog cijele situacije, te stalno pali svijeće i moli se da sve bude kako treba.

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here