Carrie je u početku bila prestravljena. Upravo smo plesali naš prvi ples i svjetla su bila prigušena i nismo mogli vidjeti njeno lice. Mislila sam da je to jedna od njegovih nasilnih bivših djevojaka, rekla je mladenka Stacey Owen (29) iz Aberdarea u Velikoj Britaniji, uživajući u najljepšem danu svog života, danu svog vjenčanja, koje je bilo posebno u svakom pogledu.

Žena u vjenčanici ušla je u hodnik seoskog hotela slaveći: “Prekini svadbu, to sam trebala biti ja.” Video prikazuje kako udara mladoženjin buket po glavi dok tek oženjeni par pokušava plesati. U početku je Stacey mislila da je bivša djevojka njezina supruga ‘luda’, ali zapravo je to bila komičarka iz siječnja Reesa koju je angažirala njena kuma Jackie Lewis.

Nakon početnog šoka svi su umirali od smijeha, a posebno mladenka, čija se boja brzo vratila na lice. “Pripremam ovaj vic pet mjeseci. Stacey je očekivalo nekakvo iznenađenje, a ja sam htjela učiniti nešto glupo – rekla je nestašna kuma i dodala da su se svi uplašili kad je komičar provalio u dvoranu jer su mislili da je to zapravo mladoženjina bivša djevojka.

Moj je partner u početku bio prestravljen. Zaplesali smo svoj prvi ples i svjetla su bila prigušena i nismo mogli vidjeti njeno lice. Mislila sam da je to jedna od Kerryjevih nasilnih bivših djevojaka.

Ali onda su se upalila svjetla i ugledala sam njezino lice, odmah sam je prepoznala – rekla je na kraju Stacey, kad je uspjela uhvatiti malo zraka između dva napada smijeha, prenosi Daily Mail.

Preporuke
Loading..