Ana Bekuta je pjevačica koja je već dugi niz godina na estradi i može se reći da je postavila temelje narodne muzike. Ana i Snežana Đurišić pariraju jedna drugoj, tačnije one su rame uz rame na estradi.

Iako Ana Bekuta ima popriličan broj godina na svojim leđima i dalje je vrlo aktivna i prisutna na estradnoj sceni. Popularna pjevačica je prihavatila poziv Saše Popovića i dugi niz godina je stalni član stučnoga žirija. Ana osim što ima ogromnu dozu objektivnosti ona pruža ogromnu podršku svim učesnicima Zvezda Granda, a ponajviše onima kojima je ona mentor.

 

 

Kada su estradne zvijezde u pitanju, one vrlo često pkušavaju da sakriju svoju porodicu od očiju javnosti, dok postoji i ona grupa koja uživa u medijskom prostoru.

U Zvezdama granda imamo priliku da upoznamo razne profile ličnosti, no postoje i oni koji se nalaze iza scene i nemamo baš oriliku da ih vidimo.

Ana je objavila fotografiju na kojoj se vide ona i njena unuka u Zvezdama granda. Sanja Polić je unuka od pomenute pjevačice, a zadužena je za uljepšavanje svih učesnika ali i članova stručnoga žirija.

 

 

Sanja je kćerka od Aninog sina Igora, kojeg je Ana morala da da u dom za djecu bez roditeljskog staranja jer je Ana prilikom poroda bila maloljetna. To je potez koji ju je bolio cijelog života , ali nikada ga nje napustila.

Sanja je prava ljepotica, a prema svemu sudeći i veliki profesionalac i vrlo uspješna u onome šta radi. No zahvaljujući svojoj baki, ona je upala u jednu od najozbiljnijih “firmi” gdje zasigurno posla neće manjkati.