Svi znamo ko je bio Šaban Šaulić i kakav utjecaj je ostavio iza sebe. Legenda narodne muzike, kralj folka koji je u februaru prije dvije godine poginuo u saobraćajnoj nesreći na autoputu u Njemačkoj kad se vraćao kući sa nastupa.

Ipak, današnja tema je njegov unuk, Luka Adžić koji se oženio sa svojom dugogodišnjom curom, Aleksandrom Ličinom.

Aleksandra Ličina, dugogodišnja djevojka šabanovog unuka nalazi se u drugom stanju, a tetka Ilda jedva čeka da im u porodicu stigne još jedna djevojčica, rekla je, a navodimo riječi Blic.rs

Inače, atraktivna ljepotica, novopečena mladenka je dvije godine starija od Luke, ona je studentica u Novom Sadu, a ako je suditi prema fotkama koje su objavljicane na Instagramu, ona je privukla pažnju mladog fudbalera zbog atraktivnog izgleda.

Oni su mnogo aktivni na društvenim mrežama, a često objavljuje slike i priče sa putovanja koja su previše romantična.

Da li bi Šaban bio ponosan na svog unuka i njegovu izabranicu koja je i više nego lijepa i atraktivna? Mnogi su rekli da je Aleksandra ogledalo ljepote, a i mi se slažemo s tim. Novopečenoj porodici želimo mnogo sreće, a Šabanova djeca su itekako ponosna na Luku, počevši od Sanele, majke Lukine, do tetke Ilde i strica Mihajla, koji obožavaju Luku i koji im je bio miljenik. Ipak, sada Lukina novopečena žena je u drugom stanju i čeka dijete, tako da vjerujemo da će Luka pasti u drugi plan, a da će dijete biti novi miljenik.

Šaban sigurno s neba gleda s ponosom na svog unuka.

Advertisement