Željko Mitrović, vlasnik i direktor Pink Media grupe, objavio je na Instagramu da će emisija Zadruga biti ukinuta nakon samo 10 dana. To je nešto za šta su mnogi sumnjali da će se dogoditi, a čini se da je pritisak javnosti bio ključni faktor u Mitrovićevoj odluci. Okidač za ovu odluku bio je tragični događaj koji se dogodio u Beogradu 3. maja, kada je dečak po imenu Kosta Kecmanović ubio 10 svojih drugova i domara u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“.

Prema rečima insajdera, poslednja epizoda “Zadruge” biće emitovana 8. juna, a gledaoci će imati priliku da glasaju za svog omiljenog takmičara. Uprkos gašenju “Zadruge” od strane Mitrovića, finale će se odvijati po planu. Izvor je otkrio da će obožavatelji rijalitija imati priliku da odaberu željenog pobjednika navedenog datuma. Mitrović je na Instagramu objavio da je odlučio da u roku od deset dana ukine “Zadrugu”, na preporuku predsednika Aleksandra Vučića. On je naveo da su jedinstvo Srbije i odobrenje predsednika važniji od njegovih ličnih ili Pinkovih interesa.

Rijaliti šou “Zadruga” trajao je ukupno šest sezona, sa glavnom nagradom od 100.000 evra za pobednički tim. Koncept emisije je bio da dokumentuje živote učesnika u Bijeloj kući u periodu od devet mjeseci za svaku sezonu. Mnogi ljudi vjeruju da su svi učesnici pobjednici u ovakvoj vrsti emisije. Mitrović, producent emisije, planira da završi svoju drugu emisiju “Zadruga”, ali tek nakon što se završi aktuelna sezona. U međuvremenu, Vučić, koji je došao na ideju za “Zadrugu”, dobio bi značajno priznanje uoči predstojećeg skupa u Beogradu. Šuška se i da bi Vučić od Mitrovićeve produkcijske kuće mogao kupiti dronove i opremu za srpsku vojsku, što bi koristilo svima koji su uključeni.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here