Udala se za milijardera koji je od nje stariji 32 godine: Mlada Hercegovka kaže: -Godine i izgled mi nisu važni - Lifesytledom

Udala se za milijardera koji je od nje stariji 32 godine: Mlada Hercegovka kaže: -Godine i izgled mi nisu važni

Mlada Hercegovka je privukla pažnju mnogobrojnih medija jer se nedavno udala za australijskog milijardera Nevila Krihtona. Svoje roditelje je upoznala sa svojim znatno starijim mužem bez ikakvih problema. Ogromna svadba je koštala preko milion dolara a sve je izgledalo više nego odlično.

Ona je u Australiji radila u Dioru, tačnije u Sidneju gdje nije bila manekenka ali bavila se veoma bitnim stvarima u svijetu mode. On se s druge strane obogatio uvozom i izvozom automobila, te ih je preprodavao. Ponudio joj je zajednički život nakon što su se upoznali preko zajedničkih prijatelja. Niko nije mogao ni sumnjati da će se ovako nešto dogoditi na kraju večeri.

Ona je posvećena humanitarnom radu tako da sve prilagođava svojim obavezama. Njen suprug zna za sve to i podržava je u svemu što čini.

Ništa ne treba posmatrati tako površno jer nikada ne znamo drugu stranu priče koja se krije iza ove veze. Želimo im sve najljepše!

Categories: Najnovije,Savjeti,Showbizz,Uncategorized

Leave A Reply