Mnogi korisnici Instagrama koji na ovoj društvenoj mreži prate Lidiju i Vladimira misle da je njihova veza vezana za nešto više od samog prijateljstva. U komentarima ispod objavljenih fotografija na Instagramu navode izričite izjave ljubavi Lidije i Vladimira.

Sve je počelo Lidijinim komentarom kada je ispod Vladimirove fotografije ostavila tri srca, na koja je on vratio njezina srca i “moje zlato”. U vezi s pričom o njihovoj emotivnoj vezi, Lidija je izjavila da voli Tomovića sa svim njegovim vrlinama i nedostacima te da između njih postoji samo prijateljski odnos. “Znamo se i dugo se družimo. Uvijek glasam za ljubav i živim za to, ali to je zaista samo prijateljski odnos Vladimira i mene”, rekla je Lidija.


Ipak, Vladimir tvrdi da su on i glumica više od prijatelja. “Kao dijete bio sam potajno zaljubljen u Lidiju dok ju je gledao u filmovima i serijama. Na Balkanu nema muškarca komo se ona nije bar malo sviđala.
Sada je Lidija moja supruga i nas dvoje uživamo u ljubavi”, izjavio je Vladimir za Beogradske medije. Iako tvrde suprotno, ostaje da se vidi jesu li Lidija i Vladimir samo prijatelji ili su više od toga?
Preporuke