Katarina Grujić se prije samo par dana udala za izabranika Marka Gobeljića, a pjevačica i poznati fudbaler su se zakleli na vječnu ljubav pred članovima najbliže porodice i prijateljima, a kako su to mediji saznali, veliko slavlje je navodno odgođeno za sljedeću godinu.

Prvobitno su za to razlog epidemiološke mjere, a isto tako i navodna trudnoća u kojoj se Katarina Grujić nalazi. Ono čemu su se svi iznenadili jeste da je pjevačica za ovaj najsretniji dan nije izabrala tradicionalnu bijelu vjenčanicu nego je ona zapravo izabrala ljetnju cvijetnu haljinu sa dugim rukavima i sa otvorenim leđima.

Na nekoliko fotografija se može vidjeti par fotografija sa te proslave, dok je tu goste zabavljala pjevačica Andreana Čekić koja je bliska drugarica od Katarine.

Fudbaler Marko Gobeljić je nakon godinu dana zabavljanja sa pjevačicom nju zaprosio početkom juna, a isto tako je to urado uz najuži krug prijatelja kada je Katarina izgovorila “da” i nije mogla vjerovati šta se dešava.

U skorije vrijeme se u medijima pojavila vijest kako je pjevačica u drugom stanju, ali ipak sve to ona nije htjela potvrditi, pa se trenutno ona navodno nalazi u šestom mjesecu trudnoće, ali ona i ne pokušava sakriti stomak, samo ništa nije otkrila.

Pjevačica i fudbaler su odlučili da se vjenčaju u tajnosti, a čitava ta ceremonija se zapravo održala na imanju od Nataše Bekvalac, dok je Nataša tu svoju luksuznu vilu koja se nalazi u Čeneju počela da izjanjmljuje u skorije vrijeme pa su ranije mediji pisali da je iznajmljuje za 700 eura na dan.

Advertisement