Poznata TV voditeljka Suzana Mančić postala je poznata i vredna divljenja po tome što je gotovo sama, uz malu pomoć bivšeg supruga, uspešno odgajala svoje dve kćerke. Suzana Mančić, 64-godišnjakinja neodoljivog magnetizma, zrači entuzijazmom i pozitivnošću koji odražavaju njeno vlastito zadovoljstvo. Njene srećne ćerke Teodora (28) i Natalija (26) žive sa njom u prostranom stanu u centru Beograda.

Obje ćerke su svoje talente nasledile i od majke i od oca. Njihov otac Nebojša Kunić bio je bivši član grupe “Sedmorica mladih”, a devojčice kažu da su po određenim karakternim osobinama pohvatale i njega i majku. Njihova porodična dinamika je vrlo liberalna, bez tabu tema i bez tolerancije na nepoštenje. Ne vole preterane zabave, ali svake godine imaju veliko okupljanje za sve žene u porodici, gde zajedno imaju lep ručak. Dele kućne poslove i obaveze, i iako se ne slažu uvek, uvek nađu način da komuniciraju.

Ćerka Suzane Mančić se daleke 2015. udala za 20 godina starijeg muškarca. Ovo definitivno nije bilo tipično venčanje. Prema rečima njenih bliskih, Suzanina majka nije bila sasvim zadovoljna ovom bračnom odlukom. Ceremonija je održana u Las Vegasu i bila je vrlo nekonvencionalna – Elvis je bio kum i cela stvar je koštala samo oko 200 dolara. Mladoženja je nosio neverovatnu crvenu jaknu sa šljokicama, dok je mlada obukla priličnu vjenčanicu koja privlači pažnju.

Teodora i Franc bili su u braku tri godine i za to vreme leteli su između San Franciska i Beča. Međutim, njihovom idiličnom zajedničkom životu došao je kraj kada je njihova ćerka  odlučila da želi nešto drugačije od života. U intervjuu pre dve godine Teodora je objasnila da nije olako donela odluku da se razvede, ali je znala da je tako najbolje. Nedostajali su joj voljeni i bilo je vreme da krene dalje.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here