Kako se saznaje, jedna od najpoznatijih starleta sa ovih naših prostora, Stanija Dobrojević već nekoliko mjeseci uživa u ljubavi sa biznismenom srpskog porijekla koji dugi niz godina radi u Americi, te je navodno ona sada odlučila da stane na ludi kamen. Ona je zbog toga biznismena ostavila i svoga dugogodišnjeg dečka Marka Markovića, konje trenutno u rijalitiju Zadruga 6.. Kako pišu neki mediji u Srbiji, Stanijin dečko je nedavno dolazio u Srbiju da zaprosi Staniju: Stanija je odlijepila za njim! Ponaša se kao da nikad ranije nije bila zaljubljena. Upoznali su se u Majamiju preko zajedničkog prijatelja još dok je ona bila u vezi s Markom! Odmah su se rodile simpatije, ali ona s njim nije htjela da ima ništa dok ne okonča vezu s Markom. Zato je doputovala u Srbiju i raskinula s Markom! Shvatila je da s njim nema budućnost i nije htjela da ga zavlači” – priča Stanijina drugarica za medije u Srbiji koja je insistirala na anonimnosti.

Starleta, kako se saznaje, nikako nije očekivala da će tako brzo da odluči da sa svojim novim dečkom stane pred oltar:”Mislila je da od nove romanse neće biti ništa ozbiljno, ali on ju je ljetos iznenadio i došao u Srbiju. Odmah su otišli zajedno na ljetovanje, obilazili su Italiju, Hrvatsku, Sloveniju… Tamo ju je i zaprosio!” – priča drugarica i dodaje da je Stanija po povratku predstavila svog vjerenika majci i bratu: ”Oni su oduševljeni njime, rekli su mi da je normalan, ozbiljan i imućan, ali da se nikad ne hvali svojim bogatstvom.”

Nakon što je upoznao njenu porodicu Stanijin vjerenik se vratio u Majami:” Stanija je zbog njega po cijelu noćbila na Skajpu, oboje se ponašaju kao tinejdžeri. Nisu dugo zajedno, ali uveliko pričaju o svadbi! Upravo zbog venčanja nedavno je otputovala u Majami. Planiraju se se vjenčaju tamo, a na proljeće dolaze u Srbiju kako bi napravili veliku mrsnu pravoslavnu svadbu” – priča sagovornica.

Ostatak pročitajte OVDJE

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here