Ubijena kuma Cece Ražnatović, pjevačica lila suze i drečala na sav glas: Sve ste čuli za nju, bila je tako mlada - Lifesytledom

Ubijena kuma Cece Ražnatović, pjevačica lila suze i drečala na sav glas: Sve ste čuli za nju, bila je tako mlada

Pjevačica Ceca Ražnatović i Željko Ražnatović Arkan sastali su se 11. listopada 1993., a već 19. veljače 1995. rekli su sudbonosno „da“ prijateljima i obitelji. Cecina kuma na vjenčanju bila je mlada novinarka u nastajanju Maja Pavić. Samo dvije godine kasnije, u veljači 1997., Maja je ubijena u čekanju sa svojim dečkom Radetom Caldović Centom u Francuskoj ulici.
Maja Pavić, još srednjoškolka, postala je modni uzor zbog svoje ljepote, visine i stasa, a potom je završila novinarku dvogodišnjeg obrazovanja kao novinar-voditelj, jer je novinarstvo bio njezin cjeloživotni san. 1991. godine počela je raditi u televiziji i voditi emisije uživo. Upoznala je Cecu 1993. godine kada ju je Arkan SSJ angažirao da vodi promotivne skupove i zabave.

– Bio je mutni studeni dan. Upoznalqa sam Cecu u svlačionici Hale sporta u Pančevu. Na prvi pogled, nije bila osobito draga prema meni, niti ja. Zašto? Pa, upravo se dogodilo. To je trajalo tri dana, četvrti su se upravo sjeli u džip i od tada smo nerazdvojni. Često smo spavali zajedno, jeli zajedno, družili se … Kasnije sam išla na sve njene koncerte, ona je dolazila da snima moje emisije – rekla je tada Cecina kuma lokalnim medijima.
I, dok se barem javno nije znalo i potajno šaputalo o Cecinom i Arkanovom vjenčanju, u stanu porodice Ceca Pavić je pitao Maju “Želiš li biti moj kuma na vjenčanju?” “Pristala sam, naravno”, rekla je tada Maja i dodala da je na vjenčanju morala tjednima trpjeti gomilu. Osjećala se kao da se udaje. Upoznala je i Arkana i to je bilo jedno jako lijepo prijateljstvo.

I trajalo je do 15. veljače 1997. godine. U ranim jutarnjim satima ubojica s prigušivačem ubio je Rade Ćaldović Ćenta, jedno od posljednjih poznatih imena beogradskog i europskog podzemlja, ali i Maju Pavić, koja se našla tamo, u ulici France, ispred Kluba pisaca. Svibnja je bilo 25 godina.

Categories: Vijesti

Leave A Reply