U ZADRUZI JE RASPAD SISTEMA: Na pod ju je bacio, u lice joj je pljunuo, a zatim je iznabijao žestoko, svi su bez riječi ostali! (FOTO) - Lifesytledom

U ZADRUZI JE RASPAD SISTEMA: Na pod ju je bacio, u lice joj je pljunuo, a zatim je iznabijao žestoko, svi su bez riječi ostali! (FOTO)

U jednom od najpoznatijih trenutno rijatilija na Balkanu Zadruzi valda ogromni blud, kao i nemoral ali i veliko nasilje. Naime, tu se svakodnevno svi ukućano na ovom showu susreću sa velikim destrukcijama i to različitih oblika i vrsta.

Jedan od najnovijih primjera jeste nasilje koje se desilo nakon što se završila žurka i tu su učestvovali Maja Marinković i Toma Pantić. Naime, pijani su svi bili pa se zbog toga sve desilo tako da su završili u pritvoru.

Toma i Maja su se jako vrijeđali, a onda je ujedno obračun fizički nastupio. Nakon te sinošnje žurke jedan ogroman broj ukućana je u zatvoru završio, a ujedno su među njima bili Maja Marinković koja je manekenka, te Toma Panić.

Iako su na samom početku ove žurke bili svi u skladu, bila je atmosfera super, a onda se u haos odjednom sve pretvorilo.

-Ti si sida Maja- tako je Toma vrijeđao Maju.

-Šminkaju ti lice, jesi li maskaru stavio? – Maja je uzvraćala.

Categories: Najnovije,Vijesti,Zanimljivosti

Leave A Reply